Kapsül Hack Me CTF yarışması seni bekliyor!

Kapsül Hack Me CTF yarışması seni bekliyor!

Merhaba siber güvenlik meraklıları! Sizleri, 24 saat sürecek eğlenceli ve heyecanlı bir Capture The Flag (CTF) yarışması olan "Kapsül Hack Me"ye davet ediyoruz. Bu yarışmada yeteneklerinizi sınamak, yeni beceriler kazanmak ve tabii ki siber güvenliği daha iyi anlamak için harika bir fırsat!
 

📅 Başvuru Tarihleri:12 Mayıs 2023 - 28 Mayıs 2023
🕛 Ön Eleme Tarihi: 1 Haziran 2023, 18:00 (24 saat sürecek online)
🕛 Final Tarihi: 16 Haziran 2023 (24 saat sürecek)
🌐 Web sitesi: hackme.kapsulteknoloji.org
🌐 Destek Kanalı: https://discord.gg/qrvsYe6QUq

 

Yarışma Formatı

Ön Eleme Aşaması 24 saatlik online bir CTF (Capture The Flag) yarışmasıdır. Bu yarışma 5 farklı kategoriden oluşmaktadır. Jeopardy tarzında üzenlenecek olan bu yarışmada sadece takımlar halinde yarışılabilecektir. Takımlar minimum 3 maksimum 4’er kişiden oluşmak zorundadır. Her takımın bir kaptanı olacak ve iletişimden sorumlu kişiler takım kaptanları olacaktır. Ön Eleme Aşaması’nda katılımcı sayısında sınırlama bulunmamaktadır. Her takım Katılım Koşulları’na uymak zorundadır. Katılım Koşulları’na uygun olmayan takımlar kayıt yaptırsalar bile diskalifiye edilebilecektir. Ön Eleme Aşaması sonucunda sıralamadaki ilk 10 takım final yarışmasına katılmaya hak kazanacaktır. Sıralamadaki 10. Takımdan sonraki takımlar sırayla yedek takım olarak listelenecektir.

Final Aşaması, Ön Eleme Aşaması’nda final aşamasına katılmaya hak kazanmış 10 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan 24 saatlik offline bir yarışmasıdır. Bu yarışma 5 farklı kategoride hazırlanmış 5 farklı CTF yarışmasından oluşmaktadır. Her bir yarışma Jeopardy tarzında düzenlenecektir. Yarışmacılar Ön Eleme Aşaması’ndaki takımlarıyla yarışmak zorunladalardır. Her takım Katılım Koşulları’na uymak zorundadır. Katılım Koşulları’na uygun olmayan takımlar final aşamasına katılmaya hak azansalar bile diskalifiye edilebilecektir.

Yarışma Kategorileri:
Web Uygulama Güvenliği, Zararlı Yazılım Analizi, Kriptoloji, OSINT, MISC

Katılım Koşulları:
Yarışmaya katılım ücretsiz olup, herkesin katılımına açıktır. Takımlar 2-4 kişiden oluşmalıdır.

Ödüller:
Ön Eleme Aşaması’nda herhangi bir ödül bulunmamaktadır. Ön Eleme Aşaması’nı başarıyla tamamlayan yarışmacılar final aşamasına katılmaya hak kazanırlar. Final Aşaması’nda 5 farklı kategoride yapılacak her bir yarışmanın sonucunda birinci olan takım için 10.000 TL ödül bulunmaktadır. Ödüllerin ayrıntıları aşağıdaki gibidir.

Web Uygulama Güvenliği Mini CTF 1. Takım 10.000 TL
Zararlı Yazılım Analizi Mini CTF 1. Takım 10.000 TL
Kriptoloji Mini CTF 1. Takım 10.000 TL
OSINT Mini CTF 1. Takım 10.000 TL
MISC Mini CTF 1. Takım 10.000 TL


Kayıt ve Detaylar:
Kayıt işlemleri 12 Mayıs 2023 - 28 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yarışma hakkında daha fazla bilgi ve kayıt işlemleri için lütfen hackme.kapsulteknoloji.org web sitemizi ziyaret edin: 

Kapsül Hack Me CTF yarışmasında sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Yeteneklerinizi konuşturun, siber güvenlik dünyasında kendinizi kanıtlayın ve heyecan dolu bu yarışmanın parçası olun! Başarılar ve bol şans dileriz.